Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ποτέ δεν ήταν τόσο δυνατό το UCL, δεν ξέρω αν θα φτάσουμε στον τελικό»

Klopp: «Ποτέ δεν ήταν τόσο δυνατό το UCL, δεν ξέρω αν θα φτάσουμε στον τελικό»

Για το Uefa Champions League της νέας σεζόν μίλησε ο Jürgen Klopp λίγες μόνο πριν πραγματοποιηθεί η κλήρωση της φάσης των ομίλων και μάθει η Liverpool τους αντιπάλους, με τον Γερμανό να τονίζει πως ποτέ δεν ήταν πιο δυνατή η κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Μίλησε για τα γκρουπ δυναμικότητας:

“ Δεν έχουμε σκεφτεί ιδιαίτερα το Champions League, αλλά κάποιος μου είπε μερικά πράγματα για τα γκρουπ και για το τι μπορεί να συμβεί στην κλήρωση. Δεν νομίζω πως υπήρχε ποτέ πιο δυνατό pot 2. Είναι απλά τρελό. Όλες οι ομάδες θα έπρεπε να είναι στο pot 1, αλλά δεν υπάρχει αρκετός χώρις εκεί. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν πιστεύω επίσης πως υπήρχε ποτέ πιο δυνατό pot 3. Δεν χρειαζόμαστε την Super League. Αυτή είναι. Ακόμη και από το pot 4, μπορείς να κληρωθείς με την RB Leipzig, ουάου. Όλα τα γκρουπ θα είναι εκπληκτικά. ”

Ποιος θεωρεί πως θα κατακτήσει την φετινή διοργάνωση:

“ Δεν έχω ιδέα ποιος θα κατακτήσει το Champions League. Έχουμε τις ίδιες πιθανότητες με όλες τις άλλες ομάδες και όχι δεν βλέπω τις Αγγλικές ομάδες να κυριαρχούν. ”

“ Πολλές ομάδες πιστεύουν πως έχουν καλές πιθανότητες. Η Bayern Munich απέκτησε τον Perisic και τον Coutinho. Θα είναι μεγάλη βοήθεια.”

“ Δείτε το ρόστερ της Borussia Dortmund και πείτε μου αν είμαστε πιο δυνατοί εμείς. Μπορούν να κάνουν μέχρι και πέντε αλλαγές. Αυτό είναι φοβερό. Υπάρχουν πολλές ποιοτικές ομάδες. Υπάρχει η Juventus, η PSG. Ό,τι και αν γίνει, θα βρουν λύσεις.”

“ Μην νομίζετε πως τα έχει παρατήσει και η Real Madrid. ”

Όσο για την περσινή διοργάνωση πρόσθεσε:

“ Πέρυσι, είχα δηλώσει πως το αξίζαμε κόντρα στην Barcelona, αλλά είχαμε και τύχη. Ήταν και η Tottenham τυχερή κόντρα στον Ajax. ”

“ Μετά το πρώτο σκέλος των ημιτελικών, νομίζω πως όλοι θα έλεγαν πως το ζευγάρι του τελικού, θα ήταν Barcelona εναντίον Ajax, αλλά τελικά ήταν Tottenham εναντίον Liverpool. ”

“ Χρειάζεσαι και τύχη τις κατάλληλες στιγμές. Την χρειαστήκαμε, όταν ο Dembele σούταρε την μπάλα κάπου αλλού εκτός από το τέρμα στο πρώτο παιχνίδι στην Βαρκελώνη. ”

Ως που πιστεύει πως θα φτάσει φέτος η ομάδα:

“ Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με το να φτάσουμε ξανά στον τελικό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είμαι σίγουρος αν θα συμβεί ξανά. ”

Ο Klopp μετά τον περσινό θρίαμβο στην Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com